Conference League

Σαμάτα: «Ο στόχος είναι η πρώτη θέση στον όμιλο»

Όσα ανέφερε ο Αλί Σαμάτα μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με 2-2 κόντρα στην Αμπερντίν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Αλί Σαμάτα λίγο μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στην ισοπαλία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ο Τανζανός φορ ανέφερε ότι οι «ασπρόμαυροι» άξιζαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ τόνισε πως ο στόχος όλων είναι η κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο, η οποία δίνει εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαμάτα στην κάμερα της Cosmote Tv:
Για το γκολ που πέτυχε: «Αισθάνθηκα καλά που βοήθησα την ομάδα, είμαστε ένα γκρουπ που έχουμε πάντα ως στόχο την νίκη ώστε να φέρνουμε χαρά στους εαυτούς και τους οπαδούς μας. Όλοι στην ομάδα, είτε είμαστε βασικοί είτε ερχόμαστε από τον πάγκο είτε δεν αγωνιζόμαστε, θέλουμε να είμαστε εδώ και να βοηθάμε την ομάδα όπως μπορούμε».

Για το αν νιώθει ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και αξίζαμε να πάρουμε την νίκη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον στόχο της πρώτης θέσης: «Είναι ξεκάθαρο αυτό για εμάς. Αυτό μας ξεκαθάρισε και ο προπονητής μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x